Úvod » SEZONA 2021 - 2022

Sezona 2021 - 2022

publikováno 03.11.2021 (aktualizováno 08.04.2022)


5.4.2022 HC STATOR - Trvelport   6:16 (2:3; 0:7; 4:6)

Tak nebyla to ostuda.

Bylo to daleko, daleko horší!!! Soupeř si sice pořídil na černo výjimečnou posilu (hráč č.88), která se vůbec nestyděla ukázat co umí a v podstatě si pohodově zabruslila mezi kužely, ale při našem úterním rozpoložení to bylo vlastně úplně jedno. Začalo to už před zápasem, kdy se nám "lehce" rozpadla plánovaná sestava. Následovalo tragické "rozbruslení" a průběh zápasu to jenom podtrhnul. První třetina ještě výsledkově nedopadla tak špatně, ale průběh hry už ukazoval, že to bude tragédie. To, že soupeř nedal v první třetině víc gólů, přičítám spíš tomu, že byl zmatený tím, co předvádíme a nemohl uvěřit, že by to mohlo jít tak jednoduše. Ve druhé třetině už pochopil.

Výsledek je jasný, konec sezony je hořký. Tak jsme to šli aspoň ve středu spláchnout pivkem. 

https://pllh.cz/matches/2086


 

22.3.2022 HC BMXRIDERS REPRESENT - HC STATOR   1:3 (0:3; 0:0; 1:0)

Tak třeba to bude fungovat i příště. V kabině před zápasem nás Tomáš nabudil tím, že sestava dneska nic moc, že celebrity zůstaly dneska doma (nebo rovnou na Kanárech), a že se bude dneska hlavně bránit. K tomu nám mělo pomoci i minihřiště na Icerinku. A nakonec se zadařilo. Než se dostavil Vorlík, který si myslel, že hrajeme jindy a jinde, hráli jsme na tři beky a Adam se postavil do útoku. Díky tomu mohl dát náš první gól a odstartovat povedený zápas. Druhý gól přidal Tomáš, který si vzal puk v našem obraném pásmu, udělal pár rychlých kroků (ve skutečnosti tři ;-)), což ho dostalo do útočného pásma, kde si proskočil mezi dvěma obránci a zavěsil. Možná si vzal k srdci Tondovu radu, že má střílet, a ne jezdit po rozích. A třetí gól vstřelil Lulas. Tahle přezdívka Lukášovi asi fakt zůstane. Ten hrál včera opravdu povedený zápas. Od druhé třetiny už to byl hodně neuspořádaný hokej. Soupeř se snažil něco vymyslet, ale Stator tentokrát bezchybně plnil taktické pokyny kapitána a spolu s miniaturními rozměry hřiště, boural soupeřovu snahu hned v začátku. Nakonec se přeci jen dočkali čestného úspěchu, kterému ale předcházel moment, kdy soupeřův hráč na brankovišti, ve snaze trefit puk ze vzduchu, místo puku trefil mě do mřížky. Rozhodčí to prý neviděl, takže nula to nakonec zase nebyla. Ale vítězství ano, a to je nejdůležitější. Za dva týdny hrajeme poslední zápas s posledním týmem tabulky, tak se musíme posnažit, aby to nebyla ostuda.

https://pllh.cz/matches/2061


 

2.3.2022 HC RED DRAGONS - HC STATOR   11:8 (7:3; 2:2; 2:3)

No, posral jsem to. Výsledek jde čistě za mnou. Prvních 6 střel skončilo v brance a bylo vymalováno. Soupeř už si to pak v klídku pohlídal. Víc k tomu asi napsat nejde.

https://pllh.cz/matches/2081


 

22.2.2022 HC STATOR - HC RAFANI  4:1 (2:0; 2:1; 0:0)

V hlavní roli zápasu byl opět soupeřův golman. Dle mého názoru nejlepší v naší lize. Celý zápas jsme měli jednoznačně pod kontrolou, ale góly nám přibývaly hodně pomalu. Soupeřův golman opět likvidoval jednu šanci za druhou a tak až do konce zápasu jsme neměli klid. S přibývajícím časem navíc soupeři začaly docházet síly a tak se rozhodl přitvrdit, což ani na naší straně nezůstalo bez odezvy. Dohrávalo se tak v hodně nervózní atmosféře, kdy i jindy naprosto flegmatický Tomáš vytáhl sekeru jak z STIHL® TIMBERSPORTS® SERIES :-D Výhru jsme si nakonec připsali a teď se musíme nachystat na Red Dragons. A to bude jiný oříšek.

https://pllh.cz/matches/2076


8.2.2022 HC STATOR - HC PŘÍRODOVĚDA   3:8 (2:0; 0:3; 1:5)

Zápas jsem tentokrát sledoval jen online a byť jsme prohráli, docela mne to bavilo. Dalo se na to koukat. Soupeř asi nečekal, že budeme tak vzdorovat a první třetinu prohrál 0:2. Pak ale blamáž nedopustil a postupně přebral iniciativu a, bohužel, dával i góly. Vydržet zvýšené tempo hry se nám nepodařilo. Postupně jsme začali ve všem ztrácet a bylo jasno. Škoda. Ale univerzitní mlaďochy už máme za sebou. Teď budem hrát s týmy naší věkové kategorie a pokusíme se vylepšit si co nejvíc místo v tabulce.

https://pllh.cz/matches/206625.1.2022 HC STATOR - MOTOL PELICANS   3:10 (2:4; 0:1; 1:5)


 

Sice se nám do sestavy vrátili Adam s Pepou, ale proti mladým Pelikánům to nestačilo. Na ledě to vypadalo, že jediný, kdo Covid neměl je Adam. Všichni ostatní byli hóóódně  nevýrazní. Ve všem jsme byli horší, všude jsme byli pozdě a soupeř nám nic nedovolil. V první třetině to vypadalo, že oba týmy soupeří o největší kiks, jelikož všech šest gólů padlo po obrovských minelách obran. Tu soutěž jsme vyhráli. Chyby jsme udělali čtyři a to stačilo k tomu, aby soupeř získal klid do zbytku zápasu. Pak už to byla z naší strany jen marná snaha něco vytvořit a to vždy vyústilo v nějakou další naší chybu a ty soupeř nemilosrdně trestal. Zcela jasná a zasloužená prohra.

 

https://pllh.cz/matches/2056


21.1.2022 HC WALKERS - HC STATOR   5:2 (1:1; 2:1; 2:0)

 

V sestavě, ve které jsme se sešli, jsme nehráli špatně. Omikron řádí i v našich řadách, ale i tak jsme nastoupili s cílem uhrát dobrý výsledek. První dvě třetiny se nám dařilo držet stanovenou taktiku a soupeři jsme nedovolili odskočit ve skore. Ale ve třetí třetině jsme už se soupeřem držet krok nedokázali. Škoda. Takhle jsme ztratili další body.

 

https://pllh.cz/matches/2051

16.12.2021 HC TRIMED PRAHA - HC STATOR   7:6 SN (2:1; 2:2; 2:3)
V prvním kole jsme s Trimedem prohráli 2:5 a ani napodruhé to letos nakonec nevyšlo. Škoda. Myslím si, že jsme byli vyrovnaným soupeřem a i přes podstatný věkový rozdíl jsme hráli rovnocenou partii. Dokonce bych řekl, že jsme mohli i vyhrát, ale včera jsem měl ve svém kondiciogramu asi "kritický" den. Zatímco v úterý mne trefilo téměř vše, včera to bylo naopak a soupeř dával celkem laciné góly. Ještě, že nás Tomáš gólem v poslední minutě posal do nájezdů a my tak máme aspoň bod. V nájezdech se překvapivě jezdilo až do páté serie, kdy soupeř proměnil blafák na forhend a mohl slavit.

https://pllh.cz/matches/2071


14.12.2021 HC STATOR - PRAGUE WINGS   3:2 (0:1; 2:0; 1:1)
Hvězda zápasu? Jednoznačně soupeřův golman. Co ten pochytal, to bylo až neskutečný. Teda oni mu v tom taky výrazně pomohli naši kluci v útoku. Naštěstí už se Pepa nemohl koukat na to, co tam naše karlovarská lajna předvádí a otočili s Tondou zápas v náš prospěch. Peťu Domina to už taky pak přestalo bavit, tak napřáhnul a konečně vystřelil :-) Poslední nádech soupeře jsme dokázali zastavit a tak si můžeme připsat další body do tabulky.

https://pllh.cz/matches/2046


26.11.2021 TRAVELPORT - HC STATOR   1:9 (1:3; 0:2; 0:4)
Tak tentokrát se nám dařilo. Zrodila se celkem jdnoznačná záležitost okořeněná marihuanovým extempore :-)

https://pllh.cz/matches/2041


 

22.11.2021 HC RAFANI - HC STATOR   2:4 (1:1; 1:1; 0:2)
Konečně výhra! Nebudu přemýšlet nad tím, jak by zápas vypadal, kdyby se soupeř sešel ve více než 8 lidech. Nebudu přemýšlet nad tím, jak by zápas vypadal, kdybychom se mi naopak nesešli v nejsilnější sestavě, jakou máme zrovna k dispozici (kromě Pepy). A už vůbec nebudu přemýšlet nad tím, kolik gólů jsme včera mohli dát, kdyby proti nám nechytal tak dobrý golman jaký chytal. Tolik šancí, co jsme měli. Výhru jsme ale nakonec ubojovali, i když to nebylo vůbec lehké. A to je to hlavní, co se počítá. V pátek nás čeká zápas s Travelportem, aktuálně posledním týmem soutěže. A na takové týmy se nám dlouhodobě nedaří.

https://pllh.cz/matches/2031


16.11.2021 HC STATOR - HC RED DRAGON   4:8 (1:2; 2:2; 1:4)
Nebylo to lepší. Průběh zápasu jako přes kopírák. První dvě třetiny dobré, třetí úplně špatně. Škoda, šancí opět bylo hodně, ale pálili jsme je jako na běžícím pásu. Nepomohlo ani to, že se na střídačku postavil trenér Pepa, který Red Dragony moc dobře zná. Leží na nás pěkná deka, snad se to brzo zlomí.

https://pllh.cz/matches/2036


10.11.2021 HC PŘÍRODOVĚDA UK - HC STATOR   8:3 (3:2; 1:0; 4:1)

A další univerzitní tým. Zápas s letošním suverénem soutěže nakonec dopadl podle papírových předpokladů. Stále nás souží velká marodka, ale ti, kteří včera hráli, podali dobrý výkon. Ještě do konce druhé třetiny bylo o co hrát. Ve třetí třetině jsme bohužel upustili od domluvené taktiky a soupeř nemilosrdně trestal. Trápíme se v dávání gólů. Na to, abychom dali gól potřebujeme strašně moc šancí. Které si dokonce dokážeme vytvořit i proti tak silnému soupeři jakým je Přírodověda. Ale většina z nich končí na brankářích. Tak snad to bude příště lepší.

https://pllh.cz/matches/2021


2.11.2021 HC STATOR - HC TRIMED PRAHA   2:5 (0:2; 1:1; 1:2)

Další univerzitní (myšleno hodně mlaý) tým. Zakousli se do nás hned od začátku a brzy to bylo 0:2. Vzhledem k naší obrovské marodce (Pepa, Matess, PetaD, JirkaH, Tonda, Jiřin,...) nezbývalo než bojovat. A to se teda bojovalo. Nedali jsme jim nic zadarmo. Ještě, že dorazil Honza, aby nás bylo aspoň 10. Sice z toho bylo  6 obránců, ale mohli jsme hrát na dvě lajny a bylo to znát. Po prvních 10 minutách to sice vypadalo, že to bude další debakl, ale pak se nám podařilo hru, alespoň opticky vyrovnat. Naneštěstí pro nás, náskok ze začátku už soupeři stačil. Vždy, když jsme dali gól, soupeř na něj dokázal odpovědět. Ale je fakt, že v případě posledních dvou gólů to bylo s velkým štěstím, kdy se jim puk odrazil přímo tam, kam potřebovali. Ve třetí třetině mi přišlo, že už jsme měli i trošku víc ze hry. Možná to bylo tím, že soupeř spíš hlídal náskok, než se hnal za dalším gólem, nebo že jim už docházely síly. Přeci jen část našeho týmu o víkendu trénovala ve vysoké nadmořské výšce, takže jsme měli z čeho brát :-) I když jsme prohráli, musím všechny, kteří včera hráli pochválit. Za nasazení a bojovnost. Díky tomu bylo až do konce o co hrát. 

https://pllh.cz/matches/2026


30. - 31.10. 2021 3. Kitzhbüheler Hockey Cup

Náš tým se po dvou letech (loňský rok byl turnaj zrušen) zúčastnil hokejového turnaje v Kitzbühelu. Nepřijeli jsme obhajovat 3. místo z minula, jelikož jsme mysleli na příčky nejvyšší. Více v samostatném článku


19.10.2021 HC STATOR - BMXRAIDERS REPRESENT   3:3 (0:1; 1:2; 2:0)

Před zápasem se nám začaly kupit omluvenky, takže sestava se lepila na poslední chvíli a bylo jasné, že to bude hodně těžký zápas. Byl. Začátek byl v režii soupeře a ten si postupně začal budovat náskok. Byl to z obou stran hodně bojovný hokej a k nám se v druhé polovině začalo také trochu přiklánět štestí. Nakonec se nám podařilo dovést zápas až do samostatných nájezdů. které ale skončili nerozhodně. Remíza byla asi spravedlivá.

https://pllh.cz/matches/2016


14.10.2021 MOTOL PELICANS - HC STATOR 12:4 (5:2; 3:2; 4:0)

V tomhle zápase bylo všechno špatně. Soupeř zcela zaslouženě získal všechny body. Nezbývá než na tento zápas co nejdříve zapomenout.


https://pllh.cz/matches/2011

5.10.2021 HC STATOR - HC WALKERS 7:4 (4:3; 3:0; 0:1)

Včera jsem z rodinných důvodů nebyl, tak přidávám kapitánovo shrnutí:

1.lajna tentokrat dobrej vykon, takze jim smlouvy jeste rusit nebudeme.
3.lajna taky dobry, jen my ve 2. jsme byli mizerny

Tak určitě. Je jedno, která lajna dá gól. Hlavně, že jste tam nechali srdíčko :-D

https://pllh.cz/matches/2006


28.9.2021 PRAGUE WINGS - HC STATOR 5 : 10 (1:3; 2:4; 2:3)

První zápas letošní sezóny dopadl dobře. Jako první jsme se ujali vedení a až na naše tradiční zaváhání na začátku druhé třetiny, kdy jsme soupeře nechali vyrovnat na 3:3, jsme vývoj zápasu kontrolovali. Mělo to své mouchy, hlavně v obraně jsme byli hodně nedůslední, ale včera to naštěstí nevadilo. Výborný zápas včera sehrála třetí a druhá, karlovarská, lajna, ve které zraněného Jiřina zdatně zastoupila naše nová akvizice PetrD ;-). Jiřin to bude mít hodně těžké, až se po zranění vrátí. Na začátek sezony dobrý výsledek, od kterého se můžeme odpíchnout. Za týden nás čeká další soupeř, kterého dobře známe, HC Walkers. A to asi bude jiná procházka.

https://pllh.cz/matches/2001 (Letos sem budu dávat odkazy na oficiální zápisy zápasů, kde je uvedeno vše podstatné.)

 


Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

3. Kitzbüheler Hockey Cup
Druhá účast na perfektním turnaji v rakouském Kitzbühelu.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dohrát letošní sezonu? (ANO znamená, že budete chodit na zápasy možná i o prázdninách, NE znamená prohra všech zbývajících zápasů kontumačně)

  ANO
11 (78,6%)

  NE
3 (21,4%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery