Úvod » Historie

Zápasy sezóny 2015-2016

publikováno 11.10.2015 (aktualizováno 20.10.2016)

Komentáře k zápasům sezóny 2015-2016

25.3.2016  Travelport.cz - HC Stator Enviros 4:7 (1:3; 2:2; 1:2)
Předposlední zápas sezóny jsme odehráli celkem slušně. I když byl Velký pátek, sešli jsme se v hojném počtu a i soupeř hrál na dvě pětky, takže se dal čekat pěkný hokej. Soupeř má odehráno o něco méně zápasů takže v případě bodových zisků může stoupat v tabulce nahoru. V tomto zápase jsme ale měli celou dobu převahu. Alespoň co se týká skóre. Herně to bylo místy hodně vyrovnané. Opět úřadovala lajna s Matessem a Tomášm V. Zařídili celkem 6 gólů v brance soupeře. V posledních zápasech nás drží hlavně oni. Zítra nás čekají Sněhuláci, čekám, že se přidají i další střelci. Na Sněhuláky už je venku dost teplo, budou tahat nohy :-)
Branky:  Matess (Tomáš V); Tomáš V (Lamač); Tomáš (Matess); Tomáš (Michal D); Honza P (LukášM); Matess; Matess (Tomáš V)
Vyloučení: MichalD (nedovolené bránění); TomášV (nepřečtu); MichalD (držení)
Hvězdy zápasu: Tomáš V (3+2); Matess (3+1); HonzaP (1+0)
 

31.3.2016  HC Stator Enviros - Sněhuláci Praha 1:7 (0:2; 0:1; 1:4)

Co si budeme nalhávat, tenhle zápas nám prohrál kapitán TomášV :-) Předzápasová porada, která proběhla v šatně, vyústlia v kapitánem navrženou strategii a to, že zmateme soupeře tím, že obránci budou hrát v útoku a útočnící budou v obraně. Hlasování proběhlo jednoznačně a šlo se na led. Pravda, soupeř se zdál ze začátku zmatený naším pohybem po ledě, ale rozhodně ne tak zmatený jako jsme byli my sami :-) Ale byla to sranda. Při všech těch našich zmatcích bylo jen zázrak, že soupeř dal pouze 2 góly. Po první třetině chtěl Tomáš zmást soupeře tím, že začneme hrát normálně, ale soupeř se touto ďábelskou fintou nenechal rozhodit. Ve druhé třetině přidal ještě jeden gól a na začátku třetí definitivně rozhodl zápas. My jsme sice dali jeden čestný úspěch, ale soupeř pak do otevřené obrany třikrát rychle skóroval a bylo hotovo. Nicméně, výsledek už pro nás neřešil ani postup ani sestup, takže jestli něco, mě to včera docela bavilo :-) Ale na turnaj bych s touhle strategií radši nechodil. Přecijen soupeři nás tam tolik neznají a mohli by si myslet, že tak hrajeme normálně :-D

Branky: Vorel (Adam)

Vyloučení: MichalD (sekání)

Hvězdy zápasu: :-D


25.3.2016  Travelport.cz - HC Stator Enviros 4:7 (1:3; 2:2; 1:2)

Předposlední zápas sezóny jsme odehráli celkem slušně. I když byl Velký pátek, sešli jsme se v hojném počtu a i soupeř hrál na dvě pětky, takže se dal čekat pěkný hokej. Soupeř má odehráno o něco méně zápasů takže v případě bodových zisků může stoupat v tabulce nahoru. V tomto zápase jsme ale měli celou dobu převahu. Alespoň co se týká skóre. Herně to bylo místy hodně vyrovnané. Opět úřadovala lajna s Matessem a Tomášm V. Zařídili celkem 6 gólů v brance soupeře. V posledních zápasech nás drží hlavně oni. Zítra nás čekají Sněhuláci, čekám, že se přidají i další střelci. Na Sněhuláky už je venku dost teplo, budou tahat nohy :-)

Branky:  Matess (Tomáš V); Tomáš V (Lamač); Tomáš (Matess); Tomáš (Michal D); Honza P (LukášM); Matess; Matess (Tomáš V)

Vyloučení: MichalD (nedovolené bránění); TomášV (nepřečtu); MichalD (držení)

Hvězdy zápasu: Tomáš V (3+2); Matess (3+1); HonzaP (1+0)


10.3.2016  HC Sněhuláci Praha - HC Stator Enviros 2:3 (2:1; 0:0; 0:2)

Na to, že se začínalo hrát v pro nás dost netradičním čase 18:10 se nás sešlo 16! To se letos za celou sezónu asi nestalo. Čekal nás zápas se soupeřem, který je zatím v tabulce o dvě místa pod námi, ale má odehráno o pět zápasů méně než my, takže mohli pomýšlet klidně i na druhé místo. Zápas také podle toho vypadal. Od začátku se hrál velmi slušný hokej se spoustou šancí na obou stranách. Jako první jsme udeřili my. Do vedení nás poslal Petr Sedlář. Jenže z vedení jsme se neradovali dlouho. Soupeř využil našeho zaváhání v obranném pásmu a nikým nekrytý hráč mezi kruhy neměl problém skórovat. A navíc po chvíli z podobné situace Sněhuláci přidali další gól, takže po první třetině byla větší pohoda na straně soupeře. Druhá třetina byla podobná. Spousta šancí na obou stranách, ale golmani se rozhodli držet a útočníci nedat. Ve třetí třetině jsme měli převahu my. Mohl za to určitě i úbytek sil na straně soupeře, který se navíc oslaboval i mnoha vyloučeními. Navíc jsme přidali i na důrazu v obranně. Michalovo "tělo" je do hitparád :-) Díky tomu, mohla naše druhá lajna otočit zápas na naší stranu. Nejdřív TomášV a po něm Matess zařídili, že jsme před posledními dvěma zápasy získali potřebné dva body. Se Sněhulákama budeme tento měsíc hrát ještě jednou, bylo by fajn, kdybychom si tento vásledek klidně zopakovali. Přeci jenom už začíná jaro a Sněhulákům musí docházet síly.

Branky:  Peťa Sed (Matess); Tomáš V (HonzaL); Matess (Tomáš V)

Vyloučení: Vorlik (hrubost); JakubR (nedovolené bránění)

Hvězdy zápasu: Matess (1+1); Tomáš V (1+1); Stator (bojovnost)


4.2.2016  Eurocat - HC Stator Enviros 8:9 (5:5; 2:2; 1:2)

Pěkná divočina. "Výkony" brankářů hráli hlavní roli v nedělním zápase. Útočná hra byla na obou stranách dobrá. Obranná, ne! Góly začali padat hned od začátku a jelikož se útočnící pravděpodobně docela unavili již během první třetiny, kdy padlo 10 gólů, dvouciferného skóre nekonec nedosáhl nikdo. Štěstí se nakonec přiklonilo na naší stranu a my jsme si mohli po delší době připsat opět vítězství.

Přidávám komentář od Pepy: "Viděl jsem velmi napínavé utkání a až do poslední vteřiny velké drama, na jehož konci byl šťastnějším týmem HC Stator Enviros, který těsně zvítězil na domácími Eurocat nehokejovým výsledkem 9:8 ;-)"

Branky:  Tomáš V (Vorel); Matess (Tomáš V); Adam (Vorel); Adam (Lamač); Matess (Roman); Matess (Tomáš V); Karel Beck (Matess); Matess; Peťa Sed (Tomáš V)

Vyloučení:

Hvězdy zápasu: Matess (4+1); Tomáš V (1+3); Adam (2+0)


31.1.2016  HC Sršni Praha - HC Stator Enviros 2:1 (1:0; 1:0; 0:1)

Branky: Lamač (Michal D)

Vyloučení: Karel B (sekání); Kuba (nedovolené bránění); Kuba (hrubost)

Hvězdy zápasu: Lamač

 


 


21.1.2016  HC STATOR ENVIROS - Prague Wolves 6:7 (2:3; 0:2; 4:2)

Branky: Tomáš V; Vorel (Michal); Tomáš K (Matess); Viki ((Vorel); Matess (Jiřin); Karel (Viki)

Vyloučení: Peťa Sed (napadení); Michal (hákování); Roman (Krosček); Hráčská lavice (hra v 6); Peťa Sed (podražení); Roman (hrubost)

Hvězdy zápasu: nikdo

 


21.1.2016  HC STATOR ENVIROS - HC Olympik 8:3 (3:2; 5:0; 0:1)

Branky: Tomáš V (Lukáš); Tomáš V (Viki); Lamač (Roman); Peťa Sed (Jiřin); Kuba (Karel); Vorel (Jiřin); Lamač; Tomáš V (Kuba)

Vyloučení: Tomáš V (hákování); Kuba (podražení)

Hvězdy zápasu: Tomáš V (3+0); Lamač (2+0); Kuba (1+1)


15.1.2016  HC STATOR ENVIROS - HC Pizzeria Sicillia 6:8 (4:0; 1:4; 1:4)

Branky: Tomáš V (Peťa Sed); Tomáš V (Adam); Peťa Sed (Tomáš V); Tomáš V; Tomáš V (Adam); Adam (Tomáš K)

Vyloučení:

Hvězdy zápasu: Tomáš V (4+1); Peťa Sed (1+2); Adam (1+2)


10.12.2015  HC STATOR ENVIROS - HC Travelsport 5:1 (1:0; 3:1; 1:0)

Branky: Matess (Michal D); Hovorouš (Adam); Vorel (Peta Sed); Lamač; Peta Sed(Vorel)

Vyloučení: Kuba (podražení); Lukáš (napadení); Matess (podražení)

Hvězdy zápasu: 


20.12.2015 HC Mailstep - HC Stator Enviros 2:1 (1:0; 0:1; 1:0)

Dát jednomu soupeři ve dvou zápasech 14 gólů, dostat pouze 4 a přesto jeden zápas prohrát? To je Stator. Poslední zápas ve starém roce se nám vůbec nepovedl. Soupeř už od začátku dával velký pozor na naše útočníky a rychle k nim přistupoval, takže naše šance končili vetšinou dřív než začali. Je fakt, že i naše defenziva hrála spolehlivě a za celý zápas dovolila soupeři pouze několik šancí. Bohužel dvě z nich, i s velkou dávkou štěstí při prvním gólu, soupeř proměnil a tak si odnesl pěkný předvánoční dárek v podobě vítězství. Mám takový pocit, že na nás začíná být hodně znát nedostatek tréninků, tak doufám, že do nového roku a druhé poloviny soutěže začneme zase fungovat získávat body.

Ještě taková malá vsuvka, takto dopadlo Tomášovo zápěstí. Nejsem doktor, ale řekl bych, že ta radiální kost je nějaká divná :-D

Branky:

Vyloučení: 

Hvězdy zápasu: 


26.11.2015 HC Stator Enviros - Konstruktiva Revival 8:1 (1:1; 5:0; 2:0)

Díky organizačním zmatků na Spartě jsme měli se soupeřem společnou kabinu, takže stanovit taktiku na včerejší zápas nebylo jednoduché. Proto výsledek musí potěšit. Stator nastoupil pod vedením nového trénerského dua a od prvního vhazování byl soupeř pod neuvěřitelným tlakem. Ten jsme, ale dlouho nedokázali přetavit v gól. Skoro prvních deset minut zápasu se soupeř nedostal z vlastní třetiny a když, tak jen za cenu zakázaného uvolnění. Naše první dvě útočné lajny točily obranu soupeře jako na kolotoči, ale vždy když měla přijít střela na branku, přišla o chvíli později a soupeř za cenu obrovského nasazení střely blokoval nebo je dokázal zastavit výborný golman. Takže cestu ke gólu musela ukázat lajna třetí. Karel našel Lamače rozjetého na červené, ten zavezl šikovně do pásma a střílenou přihrávkou vyzval Hanumana ke snadnému úklidu puku do branky. Soupeř pak sice z jednoho náhodného protiútoku vyrovnal, když střelu z velkého úhlu prostřelil golmana, který asi nemohl včas odtrhnout přimrzlou hokejku od ledu a tak mu puk prošel až dobrány. Jinak se obrázek hry neměnil, akorát od druhé třetiny už jsme se dokázali prosadit častěji a v podstatě rozhodli celý zápas. A mohlo to být ještě výraznější. Bóže, co my jsme toho včera spálili, to se jen tak nevidí. Ve třetí třetině už bylo znát, že je zápas rozhodnutý, polevilo se na tempu a my tak dokázali dát už jen dva góly. Závěrečnou gólovou tečku zařídil opět Hanuman. Třetí lajna včera vůbec sehrála hodně vydařený zápas.

Branky: Hanuman (Lamač, Karel); Tomáš V (Vorlik), Lukáš M (Karel), Adam (Hovorouš, Lukáš), Matess (Michal D), Lukáš (Lamač), Lukáš (Adam), Hanuman (Lamač)

Vyloučení: Stator (příliš mnoho hráčů na ledě)

Hvězdy zápasu: Lukáš (2+2), Lamač (0+3), Hanuman (2+0)


23.11.2015  HRC Black&White - HC Stator Enviros 5:3 (2:1; 1:2; 2:0)

Proti prvnímu mužstvu tabulky (zaslouženě) jsme neodehráli špatný zápas. Bohužel po dvou nedůrazech v obraně soupeř v první třetině odskočil o 2 branky, takže jsme hned museli dotahovat. Na dostřel nás dostal Lukáš a hra se opticky trošku vyrovnala. Ve druhé třetině jsme sice dostali gól jako první, ale pak zaúřadoval Matess a do posledního dějství se šlo za vyrovneného stavu. Bohužel ve třetí třetině jsme toho dopředu už moc nevymysleli a soupeř nás ztrestal dvěma góly. Každopádně to byl podle mého výkon, na kterém můžeme stavět. S Black&White prohrává každý. Zatím.

Branky: Lukáš (Adam), Matess (Vorel), Matess (Vorel)

Vyloučení: Karel (držení), Tomáš V (hákování)

Hvězdy zápasu: Matess (2+0), Vorlik (0+2)


12.11.2015 HC Stator Enviros - Eurocat 7:5 (2:1; 2:2; 3:2)

Zvláštní zápas, který jsme sice vyhráli, ale herně se jednalo o hodně nepovedenou záležitost. V celém zápase jsme udělali spoustu chyb a i když jsme celý zápas o kousek vedli, strachovat o výsledek jsme se museli až do konce, Ale výhra se počítá, teď nás čeká zápas s prvním mužstvem tabulky a pokusíme se jim vrátit úvodní prohru.

Branky: Hovorouš, Matess, Adam (Vorlik), Lukáš (Adam), Vorlik (Adam), Vorlik (Lukáš), Adam

Vyloučení: Lamač (podražení)

Hvězdy zápasu: Adam (2+2). Vorlik (2+1), Lukáš (1+1)


10.11.2015 HC Prague Wings - HC Stator Enviros 4:2 (2:0; 1:1; 1:1)

Návrat na Hvězdu se nám moc nevydařil. Sice nás bylo 13, ale obranu jsme museli lepit jak to šlo. Soupeř navíc hrál opravdu dobře a to, co prošlo přes obránce, celkem hravě likvidoval výborný soupeřův golman. Začátek zápasu jsme "trošičku" prospali a bohužel jsme se nevyvarovali faulů. A soupeř trestal nemilosrdně. Hra se vyrovnala až ve druhé třetině, ale to už jsme prohrávali 0:3. Tomáš V s Hovoroušem pak vykřesali jiskřičku naděje na zvrat, ale soupeřův golman znemožnil jakoukoliv další úpravu výsledku. Pochytal spoustu šancí a po zásluze bude vyhlášen první hvězdou utkání. Soupeř pak přidal čtvrtý gól a v závěrečných minutých už žádné drama nepřipustil. Nebyl to z naší strany špatný výkon, ale soupeř byl tentokrát jasně lepší.

Branky: TomášV (Matess), Hovorouš

Vyloučení: Lamač (zdržování), Stator (příliš mnoho hráčů na ledě), další ...

Hvězdy zápasu: soupeřův golman


29.10.2015 HC Stator Enviros - HC Sršni Praha 5:3 (2:1; 1:0; 2:2)

Pěkný zápas to včera byl. Oba týmy se sešly v hojném počtu, i když my jsme byli dost znavení po předchozím zápase. Někteří z nás spali ani ne 4 hodiny a podle toho to na začátku taky vypadalo. Nicméně se podařilo všechny útoky Sršňů odvrátit a od půlky třetiny se hrálo už vyrovnaně. První třetina byla pod taktovkou Matesse, který nám zařídil dvougólový náskok. Sršni pak do konce třetiny bodli jednou, když dokázali zamést přede mnou ležící puk do branky. Ve druhé třetině se víc bojovalo, než střílelo, ale přesto jsme zásluhou Romana opět odskočili na rozdíl dvou gólů. Bohužel se ve druhé třetině zranil Viki, takže musela následovat redukce obrany. Ve třetí třetině jsme si bohužel nepohlídali začátek a soupeř dal brzo kontaktní gól. Mohlo to být pořádné drama, ale naštěstí duo Matess - Tomáš V zařídilo odskočení na 5:2, takže jsme se i přes velký tlak soupeře a jeho snížení nemuseli strachovat o výsledek. Velkou pochvalu má Pepa, který dorazil i viditelně nemocný a vyztužil naši obranu. Teď nás čeká 11 denní odpočinek, takže je čas vyléčit rýmičky, nachlazení a různá drobná zranění a v dalším zápase se prolétnout na "Křídlech" :-)

Branky: Matess, Matess (Vorlik), Roman (Adam), Matess (TomášV), TomášV (Matess)

Vyloučení: Petr Sed (Vysoká hůl, Hákování), Matess (Držení)

Hvězdy zápasu: Matess (3+1), všichni ostatní


28.10.2015 HC Prague Wolves - HC Stator Enviros 3:5 (0:2; 2:1; 1:2)

Vlkům jsme vrátili loňskou porážku i když tak jasné to zas nebylo. Hrál se pěkný hokej a první třetina byla hodně vyrovnaná. Naštěstí soupeř nedokázal dostat puk za brankovou čáru, zatímco Vorlik a Tomáš V nám zajistili vedení v zápase. Když pak třetí gól přidal ve druhé třetině Matess, zdálo se, že odpor soupeře bude definitivně zlomen. Bohužel v tu chvíli jsem si vybral slabší chvilku v bráně já a dovolil soupeři dostat se zpět do zápasu. Nejdříve soupeř dokázal prostřelit puk na blízkou tyč a pak prošla i jedna ne příliš prudká střela z kruhu po ledě. Rozhodujícím mužem zápasu byl jednoznačně Pepa, když na poslední chvíli zabránil soupeři zasunout puk do již odkryté branky a vzal si ho sám na hokejku, projel celým hřištěm a dal čtvrtý gól. Prostě paráda do Top 10. Když jsme navíc za chvíli přidali pátý gól, bylo rozhodnuto. Soupeř už jen dokázal kosmeticky korigovat na konečných 5:3 pro nás. Obojky na Vlky schováme do skříně do jara a vybalujeme Biolit. Sršni těšte se :-D

Branky: Vorlik (Adam), Tomáš V (Matess), Matess (Tomáš V), Pepa, Honza L (Vorlik)

Vyloučení: Honza L(Podražení), Adam (Zdržování), Lamač (Sekání), Tomáš M (Zdržování)

Hvězdy zápasu: Pepa (1+0, skvělá obrana a to byl marod), Matess (1+1), Vorlík (1+1)


18.10.2015 HC Olympik - HC Stator Enviros 1:14 (1:4; 0:4; 0:6)

Výsledek parádní, hovoří za vše. Soupeř se sešel pouze v 8 lidech a i když dal po naší chybě v obraně první gól zápasu, zbytek zápasu to byla pořádná exibice. Radost mám z toho, že i za vysokého stavu jsme nepolevili a stříleli góly dál. Naše skóre tak i po dvou prohrách vypadá hodně dobře. Teď nás čeká dvouzápas s "Vlky" a "Sršni". "Vlkům má co vracet jasnou porážku z druhé poloviny loňské soutěže a i "Sršni" se nám budou chtít odvděčit za loňský "Biolit" :-)

Branky: Lukáš (Adam), Adam (Roman), TomášV (Matess), Lukáš (Adam), Lukáš (Adam), Adam (Karel), Roman, Matess (Pepa), Vorlik (Matess), Matess (TomášV), Roman (Adam), TomášV (Matess), Pepa (Lamač), Tomáš V(Vorlik, Matess) 

Vyloučení: Karel (hákování)

Hvězdy zápasu: Matess (2+4), Adam (2+4), TomášV (3+1), Lukáš (3+0), ... kdo to má počítat :-D


11.10.2015 HC Stator Enviros - HRC Black&White 3:7 (1:2; 2:3; 0:2)

Soupeř nám ukázal naše slabiny v plné nahotě. Od začátku hrál rychleji, tvrději a my jsme nevěděli, kde nám hlava stojí. Vůbec nám nedovolil dostat se do nějaké kombinace. Jakmile měl někdo z nás puk, okamžitě dostal "tělo". Nutno říct, že ačkoliv hra byla ze strany soupeře tvrdá, naprostá většina zákroků byla čistá. Škoda jen, že si hokejovější hráči soupeře vybírali pro hity i naše nehokejisty, takže Jiřin si odnesl pěkně pochroumaná žebra a vypadá to na delší absenci. Během zápasu, jsme nevymysleli nic a zaslouženě prohráli. Lukáš to nahrával na kameru, takže to předáme hokejovým expertům na elektronickou tužku a uvidíme, co se s tím dá dělat.

Branky:

Vyloučení:

Hvězdy zápasu: 


10.10.2015 HC Pizzeria Sicillia - HC Stator Enviros 5:2 (1:1; 2:1; 2:0)

Jak jsem psal včera, soupeř nás vrátil do reality. A pořádně! To, že se jedná o silného soupeře jsme moc dobře věděli, ale na ledě to podle toho moc nevypadalo. Možná to bylo dané i jinou sestavou, než byla včera, ale hlavně v obranném pásmu jsme hráli hodně naivně a soupeř nás vozil jak na kolotoči. Ještě štěstí, že se spíš trefovali do mne nebo vedle brány, protože už po první třetině jsme mohli prohrávat klidně o pět gólů. Obrázek hry se nezměnil ani po přestávce. Soupeř měl perfektně sehrané přesilovky a hned na začátku druhé třetiny šli pizzaři opět do vedení. Nám se podařilo vyrovnat a to nás malinko nakoplo. Druhou půlku druhé třetiny jsme měli místy drtivý tlak, ale gól dal nakonec těsně před přestávkou soupeř. Třetí třetinu už jsme se nezmohli na nic kloudného. Soupeř navýšil náskok na 5:2 a v pohodě dokráčel k vítězství. Nezbývá než to hodit za hlavu. Soutěž je teprve na začátku a vypadá to, že by to letos mohlo být hodně vyrovnané. Zítra nás čeká další z těžkých soupeř HRC Black&White.

Branky: Vorlik; Lukáš (Matess)

Vyloučení: asi tři, ale nevím kdo :-)

Hvězdy zápasu: 


9.10.2015 HC Stator Enviros - HC Mailstep 13:2 (3:1; 5:1; 5:0)

První zápas nové sezóny se povedl parádně. Hra na tři pětky a rychlé střídání (alespoň v první půlce) dělala soupeři velké problémy. Ještě tak v první třetině byla hra alespoň opticky jakžtakž vyrovnaná a soupeř dokázal i párkrát ohrozit naší branku. Od začátku druhé třetiny už jsme měli jasnou převahu. Otázkou už nebylo kdo, ale o kolik vyhrajeme tento zápas. Soupeř nakonec úplně rezignoval, takže dvouciferné skóre nebylo překvapením. Zítra nás čeká ale o hodně silnější soupeř, který naši připravenost prověří o hodně víc.

Branky: Petr Sed (TomášV); Adam(Pepa); Petr Sed(Matess); Adam (Per Sed); Pepa (Adam); Lukáš(Adam); Adam(Pepa); Vorlik (Petr Sed); Hanuman (Matess); Hanuman (Matess); Matess(Tomáš V); Adam (Lukáš); Lukáš(Adam)

Vyloučení: 

Hvězdy zápasu: Adam (4+3); Petr Sed (2+2); Matess (1+3)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

3. Kitzbüheler Hockey Cup
Druhá účast na perfektním turnaji v rakouském Kitzbühelu.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dohrát letošní sezonu? (ANO znamená, že budete chodit na zápasy možná i o prázdninách, NE znamená prohra všech zbývajících zápasů kontumačně)

  ANO
11 (78,6%)

  NE
3 (21,4%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz