Úvod » Historie

Zápasy sezona 2014/2015

publikováno 02.10.2014 (aktualizováno 11.10.2015)

Zaznamy ze zapasů

HC SLAVOJ ZBRASLAV - HC STATOR ENVIROS 1:2 (1:0; 0:1; 0:1)

Poslední zápas sezony s posledním týmem soutěže. Pokud jsme chtěli mít jistotu postupu, museli jsme bezpodmínečně vyhrát. Papírově to měla být jednoduchá záležitost, ale jak už to v našich zápasech bývá, nebyla. Soupeři jsme darovali první gól ihned po začátku zápasu a to nás rozhodně neuklidnilo. Navíc soupeř rozhodně nehrál jako poslední tým tabulky a předváděl pěkný hokej. Opticky jsme měli sice více ze hry, ale všechny naše šance z první třetiny končili na soupeřově brankáři. Ten pokračoval v čarování i po přestávce, kdy jsme náš tlak ještě zvýšili a v některých pasážích hry jsme soupeře nepustili ze třetiny. Jen ten gól nám chyběl. Vyrovnat se nám nakonec v druhé třetině podařilo. Po nepřehledné situaci před brankou se k puku dostal Lukáš a trošku zklidnil celkem vyhrocenou část zápasu. V téhle části jsme naší snahu o vstřelení gólu občas přehnali a byli hodně vylučovaní. Naštěstí soupeř ani jednu ze svých přesilovek nevyužil. Ve třetí části jsme pokračovali v marnění šancí a dělali ze soupeřova golmana hrdinu zápasu. Vítězný gól nakonec vstřelil Michal Drozd po nahrávce Adama. Soupeř se ještě snažil vyrovnat, ale v obraně jsme dnes byli opravdu dobří a nepustili jsme jej do žádné vyložené šance. Takže, bylo to drama, ale se šťastným koncem pro nás. Stator slaví postup do 4. skupiny PLLH!!!

3 Hvězdy zápasu:  Michal Drozd (vítězný gól); Vošamlík Jiří (Slavoj, golman - čaroděj); Jakub R (od druhé třetiny hrál vzadu perfektně)

Branky:Lukáš; Michal D (Adam)

Vyloučení:Adam (Hákování), Jiřin (Hrubost), Jakub (Zdržování), Pepa (vysoká hůl), Jakub 3+3, Adam (hrubost)

HC SMEČKA -  HC STATOR ENVIROS   3:9 (0:3; 1:2; 2:4)

Musím říct, že tatko špatný led jsem dlouho nezažil, voda všude kam se podíváš, hlavně našemu prvnímu útou to ze začátku vadilo, ale nakonec jsme se rozehráli a zaslouženě vyhráli a to jsme ještě několik šančí neproměnili. Hráli jsme na dva centry Adam a Lukáš a na bránící levé křídlo, do obrany museli Pepa a Tomáš V., který byl nezvykle produktivní, když ze tří střel dal dva góly. Dařilo se na centru Adamovi, který rozdal čtyři gólové nahrávky a ještě vstřelil úvodní gól.

3 Hvězdy zápasu:  Adam (1+4), Tomáš V. (2+0, vítězný gól, nová výzbroj); Honza P. (2+0, skvělý důraz před brankou)

Branky: Adam (Pepa), Matess (Adam), Honza P. (Lukáš), Tomáš V. (Adam), Tomáš V. (Adam), Honza P. (Adam), Petr O (Viki), Lukáš (Matess)

Vyloučení:Jiřin (zdržování), Pepa (hákování)

HC STATOR ENVIROS -  HC SRŠNI PRAHA   7:4 (4:2; 0:2; 3:0)
 

Tak takhle by to šlo. Od začátku se hrál pěkný hokej. Z naší strany zatím asi nejlepší výkon v tomto roce. Adam slíbil, že když mu dámě Pepu do lajny, budou se dít věci. A děly. Pepa má formu jako hrom a protože kluci v první lajně začali také konečně střílet, začali jsme dávat góly. Ale včera hrály skvěle i další dvě lajny, takže vývoj zápasu byl téměř celou dobu pod naší kontrolou. Komplikace přinesl až konec druhé třetiny, kdy jsme soupeři dovolili vyrovnat. Ve třetí části jsme ve snaze rozhodnout hráli na dva útoky a přineslo to kýžené ovoce. Soupeři jsme už nic nedovolili a sami dokázali přidat tři góly. Díky tomu jsme se mohli v kabině radovat z vítězství. DOBRÁ PRÁCE, STATORE !!!

3 Hvězdy zápasu:  Pepa K (1+2, kličkovaná :-) ); Jiřin (0+1, výborná poziční hra); STATOR (za předvedený výkon)

Branky: Adam (Matess), PetrO (Jiřin), Matess (Pepa), Pepa, Matess (Pepa), Tomáš V, Petr Sed (Lukáš)

Vyloučení: Lukáš (nemůžu ze zápisu vyluštit)


HC STATOR ENVIROS - HC PRAGUE WOLVES   2:6 (0:5; 1:0; 1:1)

Tak to se moc nepovedlo. Nač nám bylo platné, že jsme si před zápasem řekli, co chceme hrát, když po první třetině bylo rozhodnuto. Soupeř si vytvořil jasnou převahu  aběhem první části nastřílel 5 gólů. Do druhé třetiny už značně polevil a hlídal si vývoj zápasu. Po zbytek zápasu nepřipustil žádnou komplikaci a zaslouženě vyhrál. My jsme si tím značně snížili šance na vítězství ve skupině, ale o postup se ještě popereme.

3 Hvězdy zápasu: Študent Jakub (1+2, Wolves); Adam (2+0); Dratík Tomáš (1+1, Wolves)

Branky: Adam  (Lukáš), Adam (Matess)

Vyloučení:Jakub R (vysoká hůl), PetaH (podražení) 


HC STATOR ENVIROS - HC OLYMPIK 5:5 (2:4; 2:1;1:0)

Škoda. Tenhle bod mne hodně mrzí. Předpoklady pro vítězství jsme měli na začátku více než dobré. Soupeř přišel v osmi lidech, naše první dvě střely skončily v brance a zdálo se, že by to mohlo být poklidné utkání. Jenže místo toho, abychom dali v přesilovce třetí gól, jsem soupeře dostal do sedla svojí "klasickou" minelou a od té doby se nic nedařilo. Soupeř hodně zjednodušil hru a my jsme s tím měli obrovské potíže. Takže skóre po první třetině bylo 2:4. Zbytek zápasu už byl z naší strany převážně jen boj o to, abychom dokázali skóre dotáhnout a popřípadě otočit. Jednoduchá hra soupeře slavila úspěch i v druhé část, kdy kromě jednoho gólu, ještě zazvonilo břevno a párkrát to letělo hodně blízko branky. Do třetí třetiny jsme nastoupili už jen na dvě pětky a vytvořili si drtivý tlak, který byl korunován vyrovnáním. Soupeře jsme již téměř k ničemu nepustili, ale dát ten jeden kýžený gól navíc se nám už bohužel nepodařilo. Pochvalu zaslouží celý tým (kromě mne) za to, jak celý zápas bojoval a speciálně třetí lajna, která díky mne musela třetí třetinu sedět.

3 Hvězdy zápasu:

Branky:

Tresty:


HC SUPER SPORT - HC STATOR ENVIROS  5:9 (1:2; 3:4; 1:3)

Na nepovedený výkon z minulého zápasu jsme naštěstí hodně rychle zapomněli. Na nejnebezpečnějšího hráče soupeře s č. 19 jsme nasadili osobní obranu a hlavně dopředu povedeným výkonem jsme dokráčeli k vítězství. Soupeř sice dokázal dát první gól zápasu, ale nám se do konce první třetiny podařilo otočit skóre a od té doby jsme už měli vždy navrch. Kdykoliv se soupeři podařilo stav snížit, kluci vpředu vždy znovu zařídili rychlou odpověď. Asi zaúčinkoval středeční trénink střelby. Na mne jako na golmana zaúčinkoval na 100%. Tak vyšťavený už jsem do zápasu hodně dlouho nešel. Což se také projevilo na "zajímavých zákrocích" :-D  Je vidět, že tréninky potřebujeme, protože jsem v zápase viděl i několik pokusů o "trénované" založení útoku. Jen tak dál. Čeká nás ještě 6 zápasů.

3 Hvězdy zápasu: Matess (1+4); Adam (3+1); Lukáš (2+0)

Branky: Matess (Pepa), Hanuman (TomášV), Adam (Viki), Lukáš (Matess), Adam (Matess), Lukáš (Adam, Matess), Adam (Matess), Roman (TomášV, Pepa), Lamač (Hanuman)

Tresty: Bez vyloučení (pochvala!!!)


HC STATOR ENVIROS - PIZZERIA SICILLIA 1:4   (1:0; 0:1; 0:3)

Soupeř byl kvalitní a první třetinu jsme ještě nějak herně a výsledkově drželi, ale hráli jsme dvě oslabení, která nás brzdila. Několikrát nás podržel Petr v bráně, když to hořelo. Od druhé třetiny jsme tahali za kratší konec a zaslouženě jsme dostali vyrovnávací gól. Když pak ve třetí třetině soupeř přidal jeden gól navíc nezbylo než vrhnout všechny síly do útoku. To bohužel vedlo k tomu, že jsme otevírali okénka vzadu, z nichž dvě soupeř využil. Je pravda, že ve třetí třetině jsme i my měli několik málo šancí snížit náskok soupeře, ale většinou jsme netrefovali branku a nebo trefovali brankáře soupeře. Škoda, je to zbytečná komplikace před dalšími zápasy, ale musíme se z toho oklepat a v dalších zápasech předvést kvalitnější výkon.


3 Hvězdy zápasu: Petr Hausser, Karel, Adam

Branky: Adam (Doplním)

Tresty: Adam (Doplním), Martin_H (Doplním)


HC SNĚHULÁCI PRAHA - HC STATOR ENVIROS 4:7 (1:2; 1:5; 2:0)

Slíbil jsem soupeřům, že napíšu, že jsme hráli špatně a že soupeř hrál ještě hůř :-) Osobně bych to tak špatně neviděl. Pro postavení v tabulce to byl hodně důležitý zápas a nám se podařilo zvládnout ho lépe. Během prvních dvou třetin se nám dařilo postupně budovat náskok a mít hru víceméně pod kontrolou, takže za stavu 7:2 pro nás jsme si mohli dovolit hrát ve třetí třetině hodně uvolněně. Až tak uvolněně, že jsme si ve třetí třetině skoro nevystřelili na branku. Naopak na druhé straně jsme soupeři darovali další dva góly. Naštěstí jsme mu víc nedovolili a upevnili si dočasně první místo v tabulce.

3 Hvězdy zápasu: Adam (4+0); Matess (0+3); Škoda Petr (Sněhuláci, 1+1)

Branky: Tomáš V; Adam (Matess); Lukáš (Matess); Adam; Adam (Matess); Soušuk; Adam

Tresty: bez vyloučení


HC STATOR ENVIROS - PRAGUE WINGS   4:3 (3:2; 0:0; 1:1)

První zápas v novém roce se nám podařilo vyhrát, ale hokej to z naší strany moc pěkný nebyl. Čím to bylo, těžko říct. Opět jsme se sešli v 15 lidech, takže jsme mohli hrát na kompletní tři pětky. Taktika zněla jasně. Je nás dost, budeme makat, rychle střídat a soupeře přehrajeme. Myšlenka dobrá, provedení nebylo dobré. Na ledě to vypadalo úplně jinak.  Na začátku se nám podařilo dát první gól a vypadalo to celkem slibně. Naneštěstí soupeř dokázal vyrovnat a od té doby to bylo jako na houpačce. Vždy, když jsme odskočili, soupeř opět srovnal. A tak vypadal celý zápas. Naše první lajna si výborným pohybem a přihrávkami vytvořila místy až drtivý tlak, ale co naplat, když se nestřílí. A když už někdo z nás vystřelí, tak to jde většinou mimo :-) Asi budeme muset potrénovat střelbu, co?

3 Hvězdy zápasu: Adam (1+2+střela na vlastního golmana); Vlk František (prague wings; 0+2); PepaK (vítězný gól)

Branky: Petr Sedlář (Hovorouš); Lukáš (Adam); Adam(Matess); Pepa (Adam)

Tresty: Hovorouš (podražení)


HC PRAGUE WOLVES - HC STATOR ENVIROS   3:4  (0:1; 2:2; 1:1)

Na poslední předvánoční zápas jsme se sešli v 10 lidech. Zajímavostí je, že z těchto deseti lidí byl pouze jeden jediný obránce (Tomáš Kurina a zápas ho opravdu hodně bolel). Takže Tomáš V naordinoval jednoznačně útočný hokej. Jeho tip před zápasem byl 10:7 pro nás :-D Soupeř se sešel ve stejném počtu, takže síly byly vyrovnány. Začalo se ve slušném tempu a celou první třetinu jsme měli jasnou převahu. Bohužel jsme z ní dokázali vytěžit pouze jeden Adamův gól. Ve druhé třetině už jsme malinko polevili, ale zase jsme začali dávat góly. Nejdřív Matess a pak Lukáš dokázali naše skóre navýšit na 3:0. Soupeř se ale dostal do kontaktu dvěma góly a do třetí třetiny se šlo opět s jednogólovým rozdílem. A opět jsme předvedli dramatickou třetí třetinu. Po několika chybách v obraně se rozjel nejlepší hráč soupeře a střelou z kruhů po ledě vyrovnal. Naštěstí se chvilku po té dokázal prosadit podruhé zblízka Matess a my jsme si mohli odbouchat další vítězství. Můžem tak v klidu oslavit Vánoce a připravit se na druhou, doufejme stejně úspěšnou, půlku sezony.

3 Hvězdy zápasu: Matess (2+0, vítězný gól), Lukáš (1+2), Adam (1+1)

Branky: Adam (Lukáš), Matess, Lukáš (Adam), Matess (Lukáš)

Tresty: bez vyloučení


HC STATOR ENVIROS - HC SMEČKA SION   4:3 (2:1; 2:0; 0:2)
 

Tak výhra to sice je, ale... Sejít se na zápas v 16 lidech, to už se nám dlouho nestalo. Ukázalo se, že na kompletní 3 "lajny" moc hrát neumíme, i když zlepšení v rychlosti střídání je patrné. Ačkoliv jsme byli ve všem lepší, nemohli jsme se prosadit. Soupeře držel nad vodou skvěle chytající golman. První dvě třetiny jsme i přes herní trápení v pohodě zvládli a vypadalo to, že zápas dovedeme v klidu a v pohodě do konce. Ale nebyli bychom Stator, abychom nepředvedli pořádný dramatický závěr. V druhé půlce třetí třetiny jsme úplně přestali hrát a soupeř vycítil šanci. Dokázal se dostat na rozdíl jednoho gólu a nebýt rozhodčího, který včas (pro nás) zapískal konec zápasu a zastavil tím celkem slibně rozjetý útok soupeře, mohlo to být ještě zajímavé. Ale body jsou doma, nás čeká ještě jeden předvánoční zápas a pak hurá na zasloužený vánoční odpočinek.

3 Hvězdy zápasu: Viki (1+1), Hanuman (1+0), Jiřin (že se obětoval pro tým)

Branky: Pepa, Viki (Hovorouš), Hanuman (Lamač), Matess (Viki)

Tresty: bez vyloučení


HC OLYMPIK - HC STATOR ENVIROS   5:5 (2:1; 2:3; 1:1)

Další remíza. Tentokrát to je ztráta bodu pro nás. Soupeř se scházel opravdu pomalu a během první třetiny seděl na střídačce soupeře jeden hráč na střídání. My jsme hráli ve 12 lidech a přesto jsme si nedokázali vytvořit převahu. V podstatě celý zápas jsme tahali za kratší konec a vždy když jsme dokázali vyrovnat, soupeř téměř okamžitě odskočil zpět do vedení. Je to škoda, vlastními chybami jsme si zápas takhle komplikovali. Včera to nesedlo, snad kromě Soušuka nikomu. Od brankáře, přes obranu až po útok to nějak nebylo ono. Ve středu nás čeká zápas se Smečkou, která má zatím velmi nevyrovnané výsledky a třeba Sršně porazila vysoko 9:3!!! Chtělo by to alespoň před zápasem ještě odložit předvánoční atmosféru a po delší době znovu vyhrát.

3 Hvězdy zápasu: Peta S (2+0), Tomáš V (2+0), Adam (1+2)

Branky: Tomáš V (Adam), Peta S (Pepa), Tomáš V (Adam), Adam (Jiřin), Peta S

Tresty: bez vyloučení


HC SRŠNI PRAHA - HC STATOR ENVIROS   2:2 (2:1; 0:0; 0:1)

Pěkný hokej to včera byl, jen co je pravda. Z plánované porady včera skoro nic nebylo, jelikož velká část týmu řešila problém, jak se dostat do haly. Zatímco minulý týden se dalo vejít do haly klasicky horním vchodem, včera to najednou nešlo a muselo se chodit přes Spartu. Tomáš určil sestavu, taktiku a mohli jsme jít na led. Naše odhodlání soupeř hned na úvod ochladil dvěma pěknými góly a celkově měl na začátky víc ze hry. Zvlášť druhý gól byl hodně povedený, kdy se puk po vyhraném buly dostal na modrou čáru, odkud bek střílenou přihrávkou našel přesně stojícího hráče u naší pravé tyčky a ten i přes to, že byl blokován Tomášem Kurinou, dokázal dostat puk do branky. Nám se povedlo do konce třetiny dostat na rozdíl jednoho gólu a postupně vyrovnat hru. Soupeř nám to umožnil hlavně ve druhé třetině, kdy svojí nedisciplinovaností a občas i přísným rozhodčím, hrál téměř celou dobu ve čtyřech. Třetí třetina měla podobný průběh jako ta druhá. Soupeř už začal podléhat emocím a my jsme měli šanci vytvořit si tlak. Což se podařilo a Matess po dalším ze soubojů Adama se soupeřem vstřelil vyrovnávací gól. Jelikož to byl zápas s papírově nejsilnějším soupeřem naší skupiny a jasným adeptem na postup, musíme bod brát. Vzadu sice trošku hlodá červíček, že kdybychom proměnili ještě nějakou z šancí, mohli jsme mít body dva, ale na druhou stranu soupeř měl také několik příležitostí. Myslím, že remíza je spravedlivá.

3 Hvězdy zápasu: Stator (za bojovnost), Matess (vyrovnávací gól), Tomáš Vyčichlo (za koučování)

Branky: Adam (Pepa), Matess

Tresty: Kuba (napadení), Pepa (nedovolené bránění)

HC STATOR ENVIROS - HC SLAVOJ ZBRASLAV   8:5 (5:2; 3:1; 0:2)

První soupeř, který na náš led dorazil ve slušném počtu. A na hře to hned bylo znát. Soupeř začal hodně aktivně a dal hned na začátku dva góly. Na každý z nich jsme ale dokázali rychle odpovědět a ještě přidat navíc tři, takže po první třetině byl stav takový, jako jindy po celém zápase. Další průběh zápasu už byl klidnější a my jsme hru kontrolovali. Tedy, ve třetí třetině jsme předvedli klasický statorácký problém, přestali jsme hrát, začali pomalu střídat a dali tak soupeři ještě malou šanci na obrat. Zápas skončil s výsledkem 8:5 pro nás, ale kdyby měl soupeř o trošku více štěstí, mohlo to vypadat jinak. Další zápas hrajeme s vedoucím týmem tabulky a tak doufám, že sehrajeme pěkný zápas s pro nás vítězným gólem. Když už trénujeme, mělo by to být někde vidět, ne?

3 Hvězdy zápasu: Pepa (2+2); Smetana Tadeáš (Zbraslav) 2+1, Adam (2+0)

Branky: Pepa, Lukáš (Hovorouš), Adam (Matess), Adam (Petr Sedlář), Honza P (Pepa), Pepa, Petr Sedlář (Hovorouš), Lamač (Pepa)

Tresty: Matess (Krosček), Jakub R (Napadení)


HC STATOR ENVIROS - ATST OILERS   8:4 (4:1; 2:2; 2:1)
Pozdní led opět zafungoval, ale na to, že soupeř přišel pouze v 7 lidech hrál fakt dobře. Nás bylo skoro dvakrát více, což se projevilo i na obrazu hry. Celou dobu jsme měli hru pod kontrolou, i když původní plán utavit soupeře rychlým střídáním se plnit nedařilo. Co se naštěstí dařilo, byla střelba. Prosadili se všechny tři útoky a soupeř vždy jen dotahoval. Střeleckou formu našel, zdá se, Adam. Dva góly přidal Honza P a normu jednoho gólu na zápas potvrdili Petr Sedlář a Martin H. Zatím se nám daří, ale nemůžu se zbavit dojmu, že až na nás nastoupí soupeři v plné sestavě, bude se nám hrát daleko hůře. Další zápas nás čeká už tuto sobotu.

3 Hvězdy zápasu: Adam (4+0), Pepa (0+3); Honza P (2+0)

Branky: Adam(Pepa), Honza P (petr Sedlář), Martin H (Viki), Petr Sedlář, Honza P (Martin Matoušek), Adam (Michal),          Adam (Pepa), Adam (Pepa)

Tresty: Petr Sedlář (podražení), Michal D (podražení)


HC STATOR ENVIROS - HC SUPER SPORT   6:4 (2:2; 2:1; 2:1)
Tak jak to vypadá, letos funguje naše zbraň (začátek ve 22:30) velmi dobře :-) I další soupeř se dostavil na náš led v malém počtu, tentokrát 9 lidí. Naše sestava čítala 2 centry, 6 křídel a 4 obránce, takže papírově jsme měli mít jasně navrch. Soupeř si před prvním buly pěkně nahlas zařval, takže tradiční domluva taktiky u naší branky téměř nebyla slyšet. Ale jak Adam poznamenal: Oni řvou teď, my si zařvem po zápase. Že to nebude tak jednoduché, ukázal soupeř od prvních minut. Naše hra mi přišla dost neuspořádaná a dělali jsme hodně zbytečných chyb, které soupeř dokázal dvakrát potrestat. Pod druhý gól se podepisuju já. Střela od modré čáry (nově ještě posunuté dál od branky) by neměla být problém. Naštěstí Adam začal plnit své předsevzetí a dokázal ještě do konce 1. třetiny srovnat. Ve druhé části jsme již začali mít trošku více ze hry, ale soupeř, snažící se využít poslední zbytky sil, stále zlobil. Odskočil ještě na 3:2, ale pak opět zaúřadoval Adam s Pepou a my poprvé v zápase vedli. Ve třetí třetině se krásně rozjel Martin a svým typickým způsobem vstřelil vítězný gól. Ještě jeden navíc přidal Petr Sedlář, takže to vypadalo na klidný konec zápasu. Poslední slovo jsem si vzal samozřejmě já. Čekal jsem přihrávku a soupeř místo toho drze nahodil puk na branku. A já si ho do vlastní branky srazil hokejkou. Naštěst i tak jsme mohli splnit Adamovo proroctví ze začátku zápasu a vítězství v šatně pěkně odbouchali.

3 Hvězdy zápasu: Adam (3+1), Petr Sedlář (1+2), Hanuman (vítězný gól)

Branky: Adam, Adam (Pepa), Pepa (Adam), Adam (Petr Sedlář), Hanuman (Petr Sedlář), Petr Sedlář

Tresty: Luboš (podražení), Jakub (držení), Viki (hákování), Luboš (hákování)


HC STATOR ENVIROS - HC SNĚHULÁCI PRAHA   4:4 (2:3; 1:1; 1:0)

Soupeř na nás, zřejmě pod dojmem toho, že nás v osm lidech neubruslí, hned od začátku nastoupil ve velkém tempu. Což jsme mu naší zmatečnou hrou velice usnadnili. O čisté konto jsme přišli velice brzo v přesilovce, která následovala po hodně přísném vyloučení za zdržování hry. Během prvních 15 minut hry soupeř odskočil do vedení 3:0 a vypadalo to, že se bude opakovat loňský debakl. Naštěstí nás do hry vrátili Lukáš s Pepou, takže i přes nepříliš povedený výkon byl stav po první třetině 2:3. Na střídačce jsme si to trošku vyříkali a v dalším průběhu se vrátili k tomu, co jsme na soustředění trénovali. Bohužel soupeř dokázal opět navýšit skóre na dvoubrankový rozdíl. Našěstí hra se vyrovnala a my se dokázali dostat znovu na dostřel. Ve třetí části už bylo patrné, že máme víc sil a alespoň bod nám vystřelil Petr Sedlář. Je fakt, že kdyby se soupeř sešel v hojnějším počtu, výsledek by asi vypadal jinak. Takhle můžeme být rádi za bod a chystat se na další zápas.

3 Hvězdy zápasu: Hráč č. 28 (Sněhuláci, hattrick), PepaK (nastartování obratu), Petr Sedlář (vyrovnání)  .

Branky: Pepa K (Viki), Lukáš (Adam), Michal (Lamač), Petr Sed (Tomáš V)

Tresty: Viki (zdržování hry), Tomáš K (zdržování hry), Adam G (podražení)


PRAGUE WINGS - HC STATOR ENVIROS   0:3 (0:1; 0:1; 0:1)

Tak rozhodně se dá říct, že vstup do sezony se nám povedl o 100% lépe než loňský rok. Byla to spíš bitva o každý puk, ale díky oběma mužstvům i celkem čistá. V první třetině jsme si moc  šancí nevytvořili, ale podařilo se nám odskočit do vedení brankou Lukáše. Na druhé straně nás při několika nebezpečných situacích podržel golman. Jelikož jsme nebyli schopni nic pořádně vymyslet, zavelel kapitán ke změně taktiky a to vedlo k celkovému zlepšení obrazu naší hry. Druhý gól přidala druhá lajna. Po ose Jiřin - Lamač - Hanuman se puk dostal za brankouvou čáru a dýchalo se nám o dost lépe. Nicméně hrozba kontaktního gólu byla dost vysoká, ale díky včera výborně chytajícímu golmanovi se jí podařilo zminimalizovat. Ve třetí třetině se trošku přiostřilo, ale všechny dýmající potyčky se podařilo uklidnit. Soupeř vrhl všechny síly do útoku ve snaze zdramatizovat výsledek, ale dobře pracující obrana včele s Lukášem jim to nedovolila. Došlo i na závěrečnou powerplay, naštěstí pro soupeře neúspěšnou a nás uklidnil gólem do prázdné Peťa Soukup. Pochvalu zaslouží podle mého Lamač, kterému to ve předu na centru evidentně svědčí. Ale máme teprve začátek sezóny, další zápas nás čeká ve středu doma na Hvězdě proti Sněhulákům. Nezbývá než dobrý vstup do sezony potvrdit.

3 Hvězdy zápasu: Lukáš (golman), Lamač, Lukáš M (střelec vítězného dólu)

Branky: Lukáš M (Adam), Hanuman (Lamač, Jiřin), Soušuk (Tomáš V)

Vyloučení: Lamač (sekání), Tomáš V (nesportovní chování), Soušuk (nedovolené bránění)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

3. Kitzbüheler Hockey Cup
Druhá účast na perfektním turnaji v rakouském Kitzbühelu.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Dohrát letošní sezonu? (ANO znamená, že budete chodit na zápasy možná i o prázdninách, NE znamená prohra všech zbývajících zápasů kontumačně)

  ANO
11 (78,6%)

  NE
3 (21,4%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz